Annonce

Oplev Bretagne i det vestlige Frankrig 

En billig måde at rejse til udlandet er en kør-selv-ferie. Her er Bretagne et fantastisk rejsemål, der rummer en masse spændende franske oplevelser. Her kan opleve en anden side af Frankrig end Paris og Nice. 

Bretagne er en fransk region, der ligger i det vestlige Frankrig. Her kan man opleve en smuk og sommerlig del af Frankrig, der er anderledes i det sydlige Frankrig. Bretagne byder på smukke havområder, eventyrlige landskaber og masser af spændende fransk kultur. Den smukke halvø er den perfekte destination til familiens kør-selv-ferie. Man kan også finde billige flybilletter til Bretagne, særligt hvis man tager af sted uden for sæsonen. 

Spar op til ferien 

Hvis man ønsker at spare op til ferien, så er det en god idé at få kigget på sin økonomi. Her er ofte steder, hvor man kan spare penge. Hvis man for eksempel sidder med nogle mindre og dyre lån med høje renter, så skal man undersøge et samlelån. At omlægge til et samlelån kan for nogle være en måde at spare betydelige summer hver måned. Det kan du læse mere om på jubii.dk/tjenester/laan/samlelaan/.  

Pointen med et samlelån er, at man betaler sine små lån ud ved at optage et større og længerevarende lån. På den måde får man en lavere rente, hvilket kan være besparende i længden. På Jubii.dk kan du både læse mere samt sammenligne og ansøge om samlelån. Her er det en god idé at bruge lidt tid på at sætte sig ind i forskellene på de mange lån. 

Det skal du kigge efter 

Hvis du beslutter dig for, at et samlelån er en god løsning, så skal du se efter en række faktorer. Det er blandt andet løbetid, rente, gebyrer og betingelser. Led gerne efter et lån med en lav rente og en fleksibel løbetid. En fleksibel løbetid giver dig mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigere end oprindeligt aftalt. Derudover er det en god idé at kigge efter ÅOP, hvis lånet løber over 12 måneder. Her kan du nemlig få et overblik over lånets reelle pris, når alle faktorer er regnet med.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *