Annonce

Få fingrene i et populære plankebord 

Der er ingen tvivl om, at plankeborde længe har været det mest populære bord på markedet længe. Det rå look, som plankebordet giver, passer bestemt godt ind i tidsånden lige nu. Især nu er det også populært at bringe noget naturligt materiale ind i hjemmet. Her er et plankebord lavet af elmetræ altså bare et godt valg.  

Hvis man er interesseret i at anskaffe sig et plankebord i elmetræ, kan man til fordel undersøge dette nærmere online. Herinde finder man blandt andet gode tips til vedligeholdelse af sit plankebord i elmetræ. Man kan også overveje hvilken stil, man er mest til. Der findes mange forskellige muligheder for valg af bord i elm.  

Elmetræet til borde 

Elm er et materiale, som ofte bliver brugt i forbindelse med produktion af kvalitetsmøbler. Det bliver det af mange gode grunde. Det er for det første meget stærkt og holdbart. Det er også meget tungt. Derved er det et robust materiale. Det passer godt til fremstilling af alt fra møbler til træskibe. Tidligere har man brugt træet til vogne, skibe og meget andet.  

Før i tiden brugte man endda noget af indersiden af barken. Dette brugte man til at bage brød. Der er altså mange gode muligheder med denne træsort. Farven på elm er ret mørkt. Derfor går træet rigtig godt med mørkere bordben. Det gælder især ved valg af et plankebord i elm. Det er også rigtig populært at bruge vandrør som ben til plankebordet. 

Et godt gør-det-selv-projekt 

Hvis man er vild med at have små byggeprojekter i gang derhjemme, kan det være en oplagt ide at selv bygge sit plankebord. På den måde kan man få bordet til at blive lige, som man gerne vil have det. Man kan hente meget mere inspiration til dette på internettet.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *