Annonce

Fransk mad – forbered dig på din tur til Frankrig

Skal du en tur til Frankrig, eller drømmer du måske om det? Fransk mad er noget af det mest anerkendte mad verden, og madkulturen i Frankrig er udsøgt. Har du mod på at udforske franske retter derhjemme, så du er tiptop klar når du skal smage den ægte vare? Her kan du få inspiration til hvordan du kommer i gang med at udforske fransk mad derhjemme i dit eget køkken, imens du venter på at flyet letter.  

Savler vi ikke alle over maden der bliver serveret i Frankrig når vi ser film? Måske har du set filmen ratatouille og drømmer om at smage lige så udsøgt mad i Frankrig (lavet af menneskehænder bevares). Uanset om du har en rejse til Frankrig planlagt i nærmeste fremtid, eller du blot går og drømmer, så kan du sagtens udforske det franske køkken derhjemme.  

Mange forbinder fransk mad med dyre restauranter og Michelin stjerner, men rigtig mange franske delikatesser opstod som bondemad og stammer derfra. Fransk mad er baseret på gode råvarer af høj kvalitet, og lokal afstamning. Det kan også være man er nødt til at tage lån for at få råd til en tur til Frankrig, noget du kan læse mere om på denne side. Netop på sider som https://www.lendo.dk/ er der gode muligheder for at blive klogere på lån generelt.  

Vin, ost og kød 

Frankrig er særlig kendt for deres høje indtag af vin. Mere end 98% af franskmændene drikker vin dagligt, og det er ikke unaturligt at unge drikker i en ung alder. Vin er derfor et statement både som drikkelse men også i den franske mad, og er en del af mange traditionelle retter.  

Ost er endnu en ting som franskmændene er glade for. Der serveres ofte ostefade som dessert, og franskmændene har da også udviklet nogle yderst delikate oste.  Franskmændene er glade for deres kød, og kombinerer det ofte med grøntsager af høj kvalitet. Desuden bør du helt klart lave muslinger derhjemme. Det er en nem og lækker, og meget traditionel ret, som er perfekt til en lun sommeraften.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *