paris
Annonce

Derfor skal du opleve Paris, inden du dør

Måske har du allerede besøgt Paris, eller byernes by, som den også kaldes, og med god grund. Måske har du endnu ikke været der, men dette er en af de byer, du bare må besøge, og et besøg til Paris vil man sjældent fortryde. Her løfter vi sløret for, hvor Paris er en must-see by, så læs med. 

Paris har alle tider været associeret med romantik, elegance og et sorgløst liv. Det kan der være noget om, og tager du afsted, vil du nok være enig i denne betragtning. Men hvad er det, der gør Paris så speciel og som ingen andre byer kan tilbyde? Det giver vi et bud på her, og du kan også vælge at besøge bloggen Rejsekris om seværdigheder, hoteller og rejser til Paris

Derfor er Paris så vidunderlig 

De mange fortovscaféer og det høje gastronomiske niveau er en af grundene til, at så mange rejsende holder så meget af Paris. Også pariserne selv, som ofte ses siddende på en fortovscafé med en kop kaffe og en croissant, læsende i dagens avis eller sludrende med en ven eller forretningsforbindelse. 

Stemningen, når man bevæger sig rundt i byen, er helt speciel. De brede boulevarder, gamle smukke bygninger og livet der ofte leves på gaden bidrager til den helt særlige pariserstemning, som også du kan komme til at opleve. 

Herudover har Paris også nogle utroligt spændende seværdigheder. Rejser du til Paris må du virkelig ikke snyde dig selv for et besøg på nogle af byens fine museer, ligesom Eiffeltårnet heller ikke må forbigåes. Det er dog lidt svært at undgå at se, da det som bekendt er meget højt og dermed kan ses fra store dele af byen. Lider man ikke af højdeskræk, kan man vælge at tage op i tårnet og nyde den spektakulære udsigt over byen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *