Guides

Husk dette inden du bestiller ferie

Annonce

Når ferien endelig kan spores ude i horisonten, skal vi huske ikke at lade det gode humør rive vores sunde fornuft med sig. Der er nemlig flere overvejelser, man bør gøre sig, inden man booker sin næste rejse.

Hvor skal turen gå hen

Først er det selvfølgelig vigtigt at overveje, hvor turen skal gå hen. Her er det vigtigt først at have lagt sig fast på, hvilken type ferie man skal på. Skal man på en afslapningsferie, hvor det handler om at koble helt af og bare tømme hovedet for alt hverdagsbekymring, er en storbyferie formentlig ikke det bedste valg. Man skal altså forventningsafstemme, inden man booker flybilletter og hotel.

Hvem skal afsted

Det er selvfølgelig også vigtigt at overveje, hvem man skal afsted med, og hvad dette betyder for turen. Skal man på familieferie med små børn, er det værd at have i mente når man vælger destination og hotel. Skal man afsted med veninderne eller ens kæreste, er det jo en helt anden snak. Hvis man har været på ferie sammen mange gange før, giver de fleste ting jo sig selv, men er du afsted med nye personer, kan det igen være rigtig godt at forventningsafstemme. Især hvis man er afsted flere sammen, kan det være vigtigt at afstemme inden, hvad man skal opleve, og hvilke gængse regler man skal overholde. Dette kunne være regler som, hvornår er man hjemme om aften, skal vi opleve bylivet om aften, og skal vi på nogen planlagte ture under ferien. Ved at forventningsafstemme inden afgang kan man undgå flere konflikter.

Hvilket type hotel

Type af hotel er selvfølgelig også en vigtigt faktor. Hoteller kan være indrettet forskelligt. Skal man finde et hotel med morgenmad, men hvor man spiser ude hver aften, eller vil man have det hele betalt hjemmefra med et all inclusive hotel. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Med all inclusive menes der, at alt drikkelse og mad på ens hotel er med i den samlede pris. På den måde kan man spise og drikke så meget man vil på hotellet, uden at skulle betale på selve ferien. Dette kan selvfølgelig gøre flere ting meget nemmere, men det kommer selvfølgelig også med ulemper. Vælger man dette er det selvfølgelig en ekstra udgift, hvis man så vil spise på en anden restaurant en aften, dermed kan det hurtigt ikke betale sig økonomisk, hvis man vil prøve en masse forskellige restauranter. Man skal derfor overveje inden afgang, hvad der giver bedst mening for én selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *