Guides

Går du også og drømmer om drømmeferien, når corona er ovre?

Sponsoreret af Lead Supply

Mange går i denne tid og venter i spænding på, at vaccinerne når ud til alle danskere, så vi kan få vores normale hverdag mere eller mindre tilbage. Rigtig mange danskere har i denne tid fået overskud og tid til at kigge på projekter, som måske så længe er blevet skubbet på grund af mangel på tid eller finansiering. Måske du er en af dem, som har fundet sin indre bager eller kok frem, og forsøger at eksperimentere i køkkenet. Det kan også være, du får tiden til at gå med lægge store og flotte puslespil, eller også er du en af dem, der desperat søger på rejser og drømmer dig væk til varmere himmelstrøg. Hvis du kan nikkende genkendende til nogle af følgende ting, kan du med fordel læse med nedenfor.

Drømmer du om en romantisk ferie til kærlighedens by, Paris?

Paris er en fantastisk by, hvad end dig og din udkårne leder efter en mere romantisk ferie til sommer, og ellers er det også en spændende og kulturel by at besøge alene eller med venner. Her finder du massevis af smukke og historiske museer samt bygninger. Du bør selvfølgelig slå et smut forbi Eiffeltårnet, som med sin størrelse også er uundgåelig at bemærke udefra. Vi anbefaler at tage op og nyde den smukke udsigt højt oppe fra. Her får du en flot panoramaudsigt ud over Paris’ flotte gader og stræder, og her kan du nemt få et par timer til at gå.

Nyd de flotte strande i Sydfrankrig

Et andet godt bud på en drømmedestination er Sydfrankrig, som både byder på flotte vinmarker, dejlige strande og luksus. Nice, som også er hjemsted for Monaco og Cannes, er et særdeles smukt område, hvor du kan nyde godt af de mange lækre restauranter, den eksklusive livstil og hvide sandstrande så langt øjet rækker.

Overvejer du at låne til næste ferie?

Hvis du godt kunne se dig selv på en strand i sydens sol med en kølig drink i hånden, men synes, der er en smule lange udsigter til dette økonomisk, så findes der alternative mulighederne i form af lån. Vi anbefaler dog at du gør dit hjemmearbejde inden og tænker dig godt om, inden du optager et lån for at rejse. Er det en dyr rejse som du overvejer og har du flere lån i forvejen, er det i stigende grad blevet populært at opsøge et samlelån med lav rente. Samlelån er blevet mere og mere populært for danskerne, da det giver mulighed for at man kan spare på renter og samtidig få overblik over alle sine lån. Her har bl.a. Ekstra Bladet lavet en låneguide, som fortæller mere omkring lånetypen og hvad man skal være opmærksom på. Det er altid vigtigt at overveje fordele og ulemper inden du optager lån, da et lån jo altid skal tilbagebetales på et tidspunkt. Hvis ikke du kan betale tilbage i sidste ende, kan det hurtigt blive en bekostelig affære. Når alt det er sagt, kan det også være den rigtige mulighed for dig og dine fremtidsdrømme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *