Guides

Tips til dit næste tøjkøb

Kender du det, når du har fundet det perfekte stykke tøj, det nøjagtige stykke, som du har tænkt på, men aldrig kunnet finde udenfor dit eget hoved? Det er en sjælden og skrøbelig oplevelse, da den desværre nemt kan blive ødelagt, idet du træder ind i prøverummet — for tænk nu, hvis tøjet viser sig ikke at sidde ordentligt på kroppen. Her kommer et par fif til dit næste tøjkøb, som sikrer at det sidder, som det skal.

Grib fat i farverne

Man siger, at farver giver udtryk for følelser. Udtrykket ‘at have følelserne siddende udenpå tøjet’ får dermed en ganske ny betydning. Overvej sammensætningen af de farver, som du klæder dig på med. Vi går efteråret i møde, og de lavere temperaturer giver mulighed for at have flere tøjgenstande på, og dermed et større rum for kombination af farver. Så vær ikke bange for, at lade dine følelser vise sig gennem tøjet.

Prioriter den rette pasform

Når farverne er på plads, er det da enormt ærgerligt, hvis tøjet i sidste ende viser sig ikke at sidde som det skal på kroppen. Er det enten for stramt, for løst, for kort eller for langt, vil farverne hurtigt blive overflødige, velsagtens usynlige — da det, man lægger mærke til først og fremmest er, hvorvidt tøjet passer. 

Overvej din silhuet

Nu trækker vi væk fra vores oprindelige udgangspunkt i farverne. Men blot for en stund. Som et skridt videre mod at finde den perfekte pasform, prøv da at se din egen silhuet for dig. Lad dig for et øjeblik ikke forføre af de flatterende farver, men forestil dig blot den nøgne silhuet og intet andet. Hænger tøjet på en træls måde? Hvis ja, så er du nødt til at genoverveje. Hos https://www.amamiko.dk/ vil du nemt kunne finde det tøj, som passer dig — uanset din størrelse, så findes der tøj, som fremhæver dig på den måde, som du ser dig for dig selv i dine drømme.

Kvaliteten er afgørende

Tøj af lav kvalitet har tendens til at sidde dårligt, og tøj af god kvalitet har en tendens til at sidde godt. Dette virker måske omsonst at udpege, men om ikke andet er det en sandhed, som man ikke må glemme.

Husk på at mode handler om udtryk — og udtrykket kommer bedst til syne, hvis du selv er komfortabel. Så tænk på din egen komfort, og lad dernæst farverne udfalde af din egen udstråling såvel som fra dit tøjvalg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *