Guides

Disse ting skal du have tjek på, inden du tager på ferie

Ferien står lige om døren. Du skal igen et smut til det franske. Her i artiklen får du hjælp til, hvordan du kan tage på ferie med god samvittighed. Du skal selvfølgelig kun tage på ferie, når du er sikker på, at der ikke kommer til at være en stor, dum og belastende regning at betale, når du kommer hjem.

Det bedste ville være, at du laver en liste, hvor de forskellige ting så kan krydses af, som du finder løsninger til dem.

Ingen har lyst til at komme hjem til vand i huset, døde planter eller en hoveddør, der står åben på vid gab.

Ingen kæmpe stor elregning

Har I elektronik, som er dysfunktionel, så tag kontakt til Norh elektriker i Lyngby. Det virker måske åbenlyst, at ødelagt elektronik eller halvbeskadiget elektronik skal skiftes. Dog sker det bare ofte, at gamle maskiner og dårlige el-løsninger får lov at optage en masse plads i hjemmene.

Her står de gamle og dårlige maskiner og brummer. De bruger utrolig meget strøm og gavner ikke noget som helst andet end en stor elregning.

Det fører os videres til andet punkt, der selvfølgelig er at slukke for al den el i boligen, som ikke skal være tændt, når I er på udlandstur.

Der kan være husstande, hvor noget el skal holdes kørende. Men langt de fleste af os kan med fordel bare slukke alt el i hele hytten.

Døren til huset er låst

En anden helt åbenlys besparing er at lukke din hoveddør og vinduer.

Der er ikke meget at gøre, hvis indbrudstyvene virkelig gerne vil ind i jeres hjem. De skal nok finde vej ind på den ene eller anden måde. Men der er klart nogle hjem, der er nemmere at komme ind i end andre.

Det første at gøre her er selvfølgelig, at alle døre låses af. Vinduer lukkes. Nøglen til hoveddøren skal have et godt gemmested, så indbrudstyven ikke kan finde den lige med det samme.

Det bedste ville være ikke at have nøglen til hjemmet på adressen. Men det kan være nødvendigt for at ikke at skulle bruge en låsesmed Lyngby.

I visse nabolag kan du tilmelde dig en forening, hvor I støtter hinanden med at kigge efter husene på vejen når nogen er bortrejst.

I har styr på pasning af kæledyr og planter

Endnu en årsag til, at der skal lægges en nøgle til hoveddøren, er at hundepasseren skal have mulighed for at kunne komme ind i boligen.

Jeres dyr og planter skal selvfølgelig også passes, når I er væk. Her skal findes en løsning. Og aftal altid en ekstra gang, hvordan det skal foregå. Der er altid uenigheder her, som bare skyldes dårlig kommunikation – det kan undgås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *