billigt til paris
Guides

Sådan kommer du billigst til Paris

Paris er kendt som ”Kærlighedens by”, og netop derfor, er det da heller ikke overraskende, at den franske hovedstad hører til blandt de mest populære rejsemål for danskerne. Det er således en oplagt destination til en romantisk getaway, men kan også sagtens besøges af hele familien eller i andre sammenhænge.

Paris er dog også ret pebret når det kommer til priserne på diverse ting i byen, og en rejse dertil kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor vil vi her kigge nærmere på, hvordan du kan finde en billig løsning, og tage turen til Paris uden at de behøver at tømme hele sparegrisen. Men hvordan finder du din næste rejse til den romantiske storby?

Hvorfor Paris?

Paris er en af verdens mest besøgte og ikoniske metropoler, og har utvivlsomt en helt særlig plads i mange danskeres hjerter. Derfor er den også et utrolig populært rejsemål blandt danskerne, og dette er ikke mindst tilfældet for par, der i Paris for alvor får mulighed for at udleve deres romantiske sider.

Byen er spækket med historie og kultur, og de fleste vil kunne nikke genkendende til så ikoniske monumenter som det utrolige bygningsværk Eiffeltårnet, det imponerende og historisk vigtige slot Versailles, det verdensberømte museum Louvre, der indeholder masser af fantastisk og fascinerende kunst, samt den storstilede gade Champ-Élysées. Læg dertil Triumfbuen, Notre Dame og Sacré-Coeur, samt det gode vejr og den fantastiske mad, og du vil hurtigt kunne forstå, hvorfor Paris er et besøg værd.

Hvilke muligheder er der?

Den mest oplagte løsning er naturligvis at flyve til Paris. I og med Paris oplever sin største popularitet i sommerferien, er der bedre muligheder for at komme lidt billigere afsted på andre tidspunkter af året, ligesom byen næppe vil være helt så proppet. Pga. af byens store popularitet blandt rejsende tilbydes der konstant rejser fra Danmark til en af byens i alt 4 lufthavne, hvorfor det ikke bør være svært at finde flyplads. Med lavprisflyselskaberne får du selvfølgelig den bedste mulighed for at spare penge.

Det er dog værd at bemærke, at Paris ret beset ligger inden for en rimelig køreafstand, når man tager i betragtning hvilken storby den er. Lidt over 13 timer taget en køretur til Paris, hvorfor det måske bør være en overvejelse værd, såfremt du er til den slags og gerne vil spare flybilletten væk.

Sådan finder du en billig flyrejse?

Har du besluttet dig for, at du vil flyve til Paris, er der nogle ting du skal tage højde for inden du bestiller billetten. Ønsker du at undgå at skulle betale en formue, kan du med fordel bestille billet hos et lavprisflyselskab, der vil kunne bringe dig godt og sikkert afsted sydpå til en væsentlig lavere pris end nogle af de dyrere selskaber. Tager du afsted i fx efterårs- eller vinterferien vil du ovenikøbet kunne få endnu billigere billetter, end hvis du har intentioner om at rejse i de travle sommermåneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *