Annonce

Få råd til flere ferier, når du investerer dine penge

Hvis du er glad for at rejse til Paris eller det øvrige Frankrig, leder du helt sikkert også efter måder, hvorpå du kan få råd til at rejse mere. Én måde, hvorpå du kan få mere luft i økonomien, er ved at investere dine penge. På den måde får du nemlig din formue til at vokse, uden at du selv arbejder mere. 

Du kan vælge at investere i forskellige virksomheder, råvarer, indeksfonde eller valutaer. Når du gerne vil investere, er det derfor vigtigt, at du finder en platform, hvor du har mulighed for at handle netop dét, som du gerne vil investere i. Hvis du eksempelvis gerne vil investere i kryptovaluta, bør du overveje FTX.

Hvad er FTX?

FTX er en af de førende børser inden for handel med kryptovaluta. Børsen blev grundlagt i år 2018 af Sam Bankman-Fried. På platformen kan du handle med blandt andet derivater, optioner, volatilitetsprodukter og gearede tokens. 

Fordelene ved FTX

En af de største fordele ved FTX er, at platformen giver dig mulighed for at handle med både derivater og gearede tokens. Derudover har du også mulighed for at handle med de mere gængse kryptovalutaer på platformen. 

FTX er også kendt for sin høje grad af brugervenligheden. Det gør platformen nem at anvende, uanset om du er begynder eller professionel. Du kan nemlig foretage et omfattende udvalg af forskellige ordretyper på platformen. Blandt andet kan du lave en helt grundlæggende markedsordre, ligesom du også kan foretage mere komplekse efterfølgende stopordrer. 

FTX i dag

Som nævnt er FTX en af de førende børser inden for handel med kryptovaluta. Faktisk er platformen så stor, at den i juli 2021 havde mere end en million brugere. Det gav også platformen en daglig handelsvolumen på $10 milliarder i gennemsnit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *