Annonce

Følg med i nyhederne, selvom du er på ferie 

Når man er på ferie i Frankrig eller et andet dejligt sted, vil man gerne slappe af og nyde det der, hvor man er og ikke tænke så meget på alt det derhjemme. Det kan dog alligevel være meget rart at følge en smule med i, hvad der sker, for man ved aldrig, hvornår der pludselig bliver udskrevet valg eller at en vulkan går i udbrud og lammer flytrafikken. 

I dag har vi med internettet mange flere muligheder end tidligere for at holde os orienteret om, hvad der sker både derhjemme og ude i verden, selvom vi er langt hjemmefra. De allerfleste mennesker har som minimum deres telefon med, når de tager ud at rejse, og nogle har endda deres computer eller tablet med. 

Få et hurtigt overblik 

Nyheter er det norske ord for nyheder, og netop nyheder fra Norge kan det være aktuelt at holde øje med for nordmænd. Danskere vil som regel helst se nyheder fra Danmark, og her er der mange sider, man kan besøge for at se, hvad der sker. Mange af nyhederne vil være de samme, men præsenteret på forskellige måder, og det kan også være forskelligt, hvilke typer af nyheder de enkelte medier fokuserer på. 

Hvis man gerne vil have et hurtigt overblik over, hvad der er sket af vigtige ting, kan det være en mulighed at besøge de store dagblades hjemmesider, for disse opdateres hele tiden og er således ikke ret mange minutter om at annoncere en nyhed, efter den er sket. Også de store TV-kanalers hjemmesider kan det være værd at lægge vejen forbi for at få et hurtigt overblik over, hvad der rører sig. 

På nogle hoteller i andre lande kan man være heldig at finde et eksemplar af en dansk avis, men dette skal man dog ikke regne med, og derfor kan det altså være nyttigt at søge mod sine elektroniske enheder i stedet for. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *