Annonce

Paris eller New York – hvad vælger du? 

Paris er byernes by, sådan har man altid sagt. De sidste mange år har et stigende antal turister dog valgt at besøge New York, og også denne metropol er altså særdeles populær, når det gælder storbyferie. Men hvilken af dem skal man vælge? Det ser vi nærmere på her, så læs med og få input til at træffe din beslutning om, hvor du skal tage hen. 

I dag kan vi rejse næsten hvorhen, vi vil, men netop Paris og New York vedbliver at finde på mange menneskers ønskeseddel, når det gælder rejser, og har man først været der, forstår man hvorfor. 

Hånd i hånd langs Seinen 

Paris er oplagt til en kærestetur, for selvom byen har udviklet sig meget i tidens løb, kan man her stadig finde de romantiske kvarterer og charmerende fortovscaféer, byen er så berømt for. Her kan I slentre hånd i hånd langs Seinen eller spise udsøgt fransk mad på en af de mange gode restauranter. En tur i Eiffeltårnet er også et must, når man besøger Paris, hvis man da ikke er alt for højdeskræk, for da bliver det også en oplevelse, man sent vil glemme, men ikke på den gode måde. 

En bid af det store æble 

Er du på tur med dine børn, en veninde, dine forældre eller måske alene, kan New York være en mulighed. Her er der også masser at opleve, men her mærker man en helt anden stemning end i Paris. Inden du sætter kursen mod lufthavnen, skal du huske at søge om indrejsetilladelse på denne hjemmeside. I New York venter både spændende seværdigheder som eksempelvis Frihedsgudinden, mindesmærket for 11. september og Museum of Modern Art samt udsøgte spiseoplevelser og blot den helt særlige vibe, denne metropol, som aldrig sover, er så berømt for. 

Hvorfor nøjes med den ene? 

Som vi var inde på tidligere, er der intet i vejen for at besøge begge byer, og det har mange mennesker gjort. På et helt liv burde der være rigeligt tid til at få besøgt dem begge, og du får med stor sandsynlighed lyst til at vende tilbage og få endnu en bid af det store æble eller byernes by. 

Der er altså mange gode grunde til at overveje enten Paris eller New York – eller begge – næste gang, du trænger til at komme ud og se noget andet, og med denne lille guide er du forhåbentligt blevet inspireret til at træffe dit valg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *