Annonce

Investerer din opsparing 2023

Køb gamestop aktier og se din opsparing gro?

Hvis du er på udkig efter aktier at købe op i her i 2023, så ville jeg kigge lidt nærmere på gamestop aktien, hvis du spørger mig så syntes jeg det er en meget spændende virksomhed, de har dog nogle udfordringer de skal komme igennem, men hvis det lykkes dem så er der en rigtig god udsigt.

Hvis du kender lidt til gamestop, så har du nok set at de har haft en helt masse butikker rundt om i verden og det har gået utrolig godt med dem. Men de seneste år har vi mennesker ændret os en del og der er også kommet internet til vores hverdag. Derfor er vi også begyndt at handle meget mere hjemmefra og ikke gå i butikker mere. Og derfor står gamestop overfor en stor udfordring i forhold til at skulle vende deres salg fra offline til online, hvis de kan lykkes med det, så ser jeg en stor fremtid for dem.

Gamestop havde ikke mindre end 4573 butikker i 2022 rundt om i verden og det er altså uden at tælle deres mange webshops med, du køber dig derfor ind i en virksomhed som har en vis volume og er klar til hårde tider. For hvis vi kigger på deres regnskab, så har de haft utrolig mange gode år, men her på det sidste har de haft et par hårde år. En af grundene til det er jo klart corona, hvor de har skulle lukke mange af deres butikker. En anden grund er også at de er ved at skifte deres virksomhed fra offline til online og det koster altså nogle knaster.

Hvis du leder efter en ny aktie at investere i, så vil jeg helt klart kigge nærmere på gamestop. Den ligger også prismæssigt i en rigtig god købskurs lige nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *