Annonce

Indret dit hjem i fransk landstil 

Hvis du er vild med Frankrig, kan det være en idé at indrette dit hjem i fransk landstil. Dette look er på en gang skødesløst og afslappet, men samtidig stilrent og dybt gennemtænkt. Der er ingen tvivl om, at dine gæster vil blive imponeret over din indretning i fransk landstil, ligesom du naturligvis selv glædes ved den hver dag. Her ser vi på tre klassiske indsatsområder, du kan overveje, når du ønsker at få den franske landstil, så læs med og få gode råd.  

Uanset om du vælger at få bygget et af de mange 2 plans huse i træ, der er tilgængelige på markedet, eller du bor i en lille lejlighed på femte sal, kan du indrette dit hjem i fransk landstil, og således er det altså muligt for de fleste at opnå dette eftertragtede look, som mange drømmer om. 

Provencegrøn eller afskallede vægge 

Der er flere ting, man kan arbejde med, når man ønsker sig fransk landstil derhjemme, herunder farven på væggene. Da kan man for eksempel vælge en flot provencegrøn farve, evt. med friser, der understreger udtrykket. En anden mulighed kan være at gå efter det afskallede look i brogede farver, og til dette kan man finde masser af inspiration på nettet, både når det gælder hvordan det skal se ud, men også i forhold til hvordan man selv kan lave denne effekt. 

Rustikke møbler og loppefund 

Når det kommer til indretningen af dit franske landsstilshjem, kan du tænke i genbrug og loppefund. Slidte møbler og gamle ting er meget virkningsfulde. Sæt derfor kursen mod de mange loppemarkeder, der finder sted hen over sommeren, og hold også øje med effekter på Den Blå Avis og i de mange marskandisere, som man finder i især København. Det kan også være en mulighed selv at give sine møbler et slidt og gammelt udtryk ved at slå på dem med kæder eller andet, så de bliver skrammet og får det slidte look. Også her kan du dyrke det afskallede udtryk, som kendetegner den franske landstil. 

Udsmyk med flotte opsatser 

I Frankrig ser man ofte store, flotte opsatser placeret på kaminhylder eller borde indrettet til dette. Opsatserne kan både være med blomster, eller det kan være andre effekter, som man laver en lille udstilling af, der skaber atmosfære og stil. Således er der altså flere indsatsområder, man kan have i tankerne, når man drømmer om at forvandle sin bolig til et fransk landsted. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *