.

Please, help me to find those two Killers

 Dette kan ikke være muligt!!!! Hjælp mig at sprede dette foto ud over hele verden. Det er den bedste måde at finde disse to "møgunger". Bed dine venner om at sætte dette billede med tekst på deres profile og Hjemmesider. De skal straffes.

Dit kan niet !!! Dit doen ze dus voor hun plezier. Kent U deze beulen? Ze mogen hun straf niet ontlopen. Stuur deze foto door, zodat iemand ze kan herkennen.

Daß ist doch nicht erlaubt? Daß machen Sie für spaß. Kennen Sie diese Tierquäler? Sie sollen Ihren Straf nicht verpassen. Schicken Sie den Bild zu al Ihre Freunde, ob daß Jemand Ihn identifizieren kann.

This is terrible! And they do it for pleasure. Do you recognise these animal abusers? They should not get away with it. Send this picture to all of your friends. Maybe one will recognise them.

Smed hundehvalp ud fra tredje sal
En 22-årig kvinde er blevet sigtet for dyremishandling, efter hun smed en hundehvalp ud fra sin balkon på tredje sal.
Jamille Marshall fra Chicago fortalte politiet, at hun fandt hunden på sin balkon.
Hunden brækkede sit ben ved faldet fra balkonen. John Andrews fra politiet siger til Chicago Tribune,
at den 22-årige kvinde smed hvalpen ud fra balkonen, fordi "det ikke var hendes, og hun ville ikke have den".  
Da den 22-årige kvinde blev anholdt, sagde hun: "Politiet må da have andre ting at lave, end at bekymre sig om en hund."
Hvalpen ser ud til at komme sig helt.
 
 

Dyreværnsforeningen hundes trivsel

www.foreningen-hundes-trivsel.dk 

Vi søger sponsor støtte.

Dyreværnsforeningen hundes trivsel, blev dannet, den 9 marts 2006.

Grunden til at foreningen blev dannet, var de forhold som vi oplevede hunde blev opdrættet, videreformidlet og solgt på.

Selv om vi her i Danmark har nogle foreninger som er til for at overvåge, at de ting vi har oplevet ikke kan finde sted i Danmark, kunne vi kun konstatere, at der ikke blev reageret overfor de ting vi så og anmelde.

En del steder her i landet, møder man forhold, som dem som findes i Polen, når det angår hunde.

Ligeledes er handel med hunde på ulovlig vis, blevet en meget indbringende forretning.

Samtidig med, tænker disse mennesker ikke over, hvilken skade de gør på hundene, men ej helle på, hvilken smerte og udgifter de påfører, evt. købere.

Man tænker heller ikke på, at man muligvis, sælger en tidsindstillet bombe, til en børnefamilie, hvilket måske også er en af grundene til vi ser de skambidninger, man se i dag.

Foreningens formål er følgende:

 1. At stoppe al ulovlig hundehandel i Danmark.
 2. At der indføres kørekort for hunde ejere.
 3. At der skal aflægges prøve for opdrætter.
 4. At ingen opdrætter må have mere end 4 forskellige race, at avle på.
 5. At alle importerede hunde til Danmark, skal tilses af en dyrlæge her i landet, før videresalg.
 6. At der indføres et dyrepoliti, som de har i England og USA.
 7. At dyreværnsloven stammes
 8. At strafferammen skærpes, for overtrædelse af loven.

Foreningen, har en par hundeformidler tilknyttet, som modsat dyrenes beskyttelse, intet tager for at få en hund ind og kun tager de faktiske udgifter betalt, når hundene videreformidles.

Skal vi fjerne en hund fra dens dårlige omgivelser, eller skal en hund aflives, så må vi købe hunden fri og selv betale dyrlæge regningen, da vi ingen offentlige midler får.

Ligeledes arbejder alle aktive medlemmer 100 % ulønnet, med det formål, at skabe bedre forhold og vilkår for hunde og hundekøbere i Danmark.

Da vi kan se, at de udgifter der er forbundet med at drive sådanne en forening er stor, anmoder vi dem om sponsor støtte, til vores aktive kamp.

Støtten vil ikke blive brugt på administration, men til følgende:

 1. Evt. retssager.
 2. Foder.
 3. Dyrelægeregninger.
 4. Oplysnings kampagne.

Som modydelse, giver vi dem så reklameplads på vores hjemmeside, hvor der siden oprettelsen for 1 måned siden, har haft 1400 besøgende, hvilket vi anser som flot.

Ligeledes at vores medlemstal langsomt stiger fra de nuværende 20 aktive medlemmer.

Vi håber dog på flere medlemmer i kraft af, at vi er begyndt at starte klubben for opdrætter uden stambog op.

Det som et led i at forbedre kvaliteten af hunde i Danmark, men også for at skabe tryghed for købere.

Vi er trætte af at se syge hunde, trætte af at læse om skambidninger og trætte af at politikerne intet gør på området.

Vi takker på forhånd for at måtte have brugt noget af deres tid og håber på at høre fra dem

Med venlig hilsen

Frank Gripping

Formand dyreværnsforeningen hundes trivsel.

Billundvej 12

7250 Hejnsvig

79 27 02 56

Alle med respekt for vore firebenede venner bedes lænke til: www.foreningen-hundes-trivsel.dk 

Hilsen fra redaktøren af The Beat Post International - Bent Bay

Hvor er Dyrevennen? Tror du hunden husker på at den er bundet til hjulet når idioten kører?

Hundeelskere vil have fjernet tv-program

Slag over snuden, stramme halsbånd og skæld ud. Det er dyremishandling, og derfor skal TV2 fjerne programmet »Hundehviskeren« fra sendefladen.

Det mener Kenneth Melvej Nielsen og cirka 1500 andre hundeejere. De har skrevet under på en protest mod et amerikansk tv-program, hvor hundeinstruktøren Cesar Millans får ustyrlige hunde til at lystre.

- Det er meget hårdhændede metoder, han bruger: »I gør, som jeg siger, ellers får I nogen på lampen«, siger Kenneth Melvej Nielsen, Skærbæk, der selv har trænet hunde i mange år.

- Det er dybt, dybt forkert. Det er metoder, man brugte i Danmark for 15-20 år siden, og nogle af dem er næsten dyremishandling, siger han.

Cesar Millans forsøger i programmerne at få hundene til at indordne sig. Millans er »leder af flokken«, og enkelte gange slår han hundene.

Dansk Kennel Klub bakker kritikken op: Der er i nogle tilfælde tale om overgreb. Derfor opfordrer foreningen hundeejere til at se udsendelserne med kritiske øjne.

Men TV2 vil ikke fjerne den resterende del af serien.

- Vi præsenterer forskellige synspunkter på hundeopdragelse, så kan folk selv konkludere, siger redaktør Anette Rømer, og hun vil ikke afvise, at TV2 køber endnu flere afsnit med »Hundehviskeren«.

Men kritikken har gjort indtryk. Som en direkte konsekvens af protesterne har TV2 nu købt en norsk udsendelse om hundeopdragelse. Desuden får TV2 produceret en dansk udsendelse, hvor opdragelsesmetoderne er noget anderledes.

- Det er klart nok for mig ud fra den her debat, at den amerikanske metode ikke nyder synderlig udbredelse i Skandinavien eller Danmark, siger Anette Rømer.

Hvis ikke det var for nogle få halvhjerner, havde danske dyr det godt! Red.

TVavisen 23.oktober 2007.

Danske kæledyr har det godt, og bliver passet og plejet som aldrig før. Det er jo dejligt at høre. Folk er begyndt at betragte deres hund og kat som et familiemedlem. Der sørges for passende pleje og kontrol hos dyrlægen. Ordentlige underlag til dyrets soveplads. Alt ser tilsyneladende godt ud.
Men, der findes jo stadig mennesker som ikke ved hvem "Menneskets bedst ven" i virkeligheden er. Som jeg ser det, tror mange stadig at det er deres pengepung! Hvad sker der i hovedet på en "dyreven" der efterlader sin hund, bundet til et træ lang ude i skoven, eller sine kattekillinger i en papæske ved vejkanten? Jeg tror nu ikke at det kun er bønderne der er nogle svin med deres dyr. Kender du til dyreplageri og mærkelig bortskaffelse af kæledyr, må du gerne sende mig en mail.
 
Er du dyreven? - Tag aldrig på ferie i Grækenland  -  Se hvorfor
 
 
Send this Homepage to a friend:


Januar 2008
Nye Love for Hundehandlere og andet uhumsk folkefærd:
 
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=2680
 
  Free counter and web stats