Se nederst på siden: Hundehvalp fik ørerne klippet af

 

Død hund fundet i sort sæk
Lørdag d. 12. nov. 2011 kl. 08:03 af Anne Schøning Christensen, ansc@tv2.dk for TV 2 Nyhederne.
Onsdag gjorde en borger et makabert fund i Møllestrømmen, der løber gennem Haderslev by, skriver jv.dk. Fra en sort plastiksæk, som lå i Møllestrømmen, kunne borgeren se noget brunt hår titte frem og tilkaldte derfor politiet. Sækken blev bjerget, og ud væltede en død hund med halsbånd og hundesnor.
 
Hunden havde flere skader, der tyder på mishandling. Den havde blandt andet et stjerneformet mærke mellem øjnene, som kan have noget med dødsårsagen at gøre. Den havde afskrabninger og havde blødt fra munden.
Hunden bliver nu obduceret for at finde dødsårsagen.
Politiet beder om hjælp
For at få opklaret sagen, beder politiet offentligheden om hjælp.
Der er ikke noget navneskilt på hunden og ingen chip eller øretatovering. Hunden er en tæve, cirka 40 cm høj over skulderpartiet. Racen er uklar.
"Men den kan godt minde om en svensk gårdhund, lidt lignende Kvik fra Matador," siger vicepolitikommissær Hans Erik Christensen til jv.dk.
I modsætning til Kvik har den ikke sorte pletter, men er hvid med brune pletter.
Ingen hund af den slags er meldt savnet. Så folk, der kender til hunden, opfordres til at ringe til politiet.

Dear Bent,
Our Mdzananda clinic in South Africa has just rescued a dog from a shocking instance of cruelty.

The veterinarian at our clinic received a frantic call that two school janitors were burying a dog alive. Our vet and a caregiver rushed to the scene and demanded that the janitors unearth the dog.

After digging down three feet, they uncovered the dog. Amazingly she was still alive, but barely breathing (the above photograph shows her moments after she was unearthed).

Can you imagine how frightened this poor pup must have felt?

Our team rushed the injured dog to the clinic and began treating her immediately.

They named her “Warrior” because of the spirit she showed in fighting to stay alive. I’m thrilled to report that she did indeed survive,

but her recovery will be long and difficult. Her rear legs are partially paralyzed and she needs specialized treatment and a fitted harness to get around.

Hundehvalpe efterladt på rasteplads

To hundehvalpe blev onsdag 5. december 2006 - eftermiddag efterladt i en papkasse på en rasteplads ved Sdr. Hostrup syd for Aabenraa. Den ene af hvalpene var stærkt underernæret.

 

Forsøgte at aflive hund med lægthammer!

07.07.07 - Med den spidse ende af en lægthammer forsøgte en 32-årig mand lørdag aften at aflive sin hund på en campingplads ved Stenlille. Ifølge politiet i Slagelse kom resten af campingpladsen i oprør, da folk så, hvordan manden bankede hammeren ned i hovedet på hunden. Inden en tilkaldt patrulje kom frem, havde hundemishandleren også nået at true den mand, der ringede til politiet, med en baseballkølle.
Hunden overlevede i første omgang sine skader, men en dyrlæge valgte efterfølgende at aflive kræet, fordi ejeren tydeligvis ikke ønskede at få den tilbage. Manden, der kommer fra Viborgegnen, blev anholdt af politiet og sigtet for trusler og overtrædelse af dyreværnsloven.

En ruhåret hønsehund stod bundet til et træ i en skov nord for Silkeborg.

12 herreløse hunde

Dyrenes Beskyttelses internat i Gram har fået 12 herreløse hunde indleveret  siden 1st Januar. Lederen af internatet mener, at det er kæledyr givet som julegave, der er blevet for besværlige og kalder det noget svineri.

Det er typisk politiet, der afleverer hittehundene på internatet. De tolv, der foreløbig er indleveret i Gram, skal ses i forhold til, at der hele sidste år blev indleveret 50 dyr på internatet.

Årsagen til, at dyrene bliver efterladt på gaden, skyldes muligvis, at det koster 500 kroner at aflevere et kæledyr på internatet. Der må da være folk som er voksne nok til at melde ud om naboen pludselig har "glemt" sin hund!

Er det ikke lidt åndsvagt at blive dyreplager for 500 kroner?

Forsøgte at aflive hund med filetkniv

En mand i Skærbæk i Sønderjylland forsøgte i weekenden at aflive sin hund med en stor filetkniv, og det udviklede sig til en længerevarende aflivelse, oplyser DR Syd. Politiet vil nu forsøge at få manden fradømt retten til at holde dyr.  Hunden havde bidt en lille pige, som mandens gæster havde taget med til grillaften.
Manden blev så rasende på sin schäferhund, at han reolut besluttede at gå i gang med den blodige aflivning.
Naboen Kaj Gravesen var ufrivilligt vidne, hvor han sad på den anden side af hækken lørdag aften.

Tog 40 minutter

- Naboen gik amok. Han kaldte på hunden og så hørte vi at hunden begyndte at hyle og skrige, siger han til DR Syd.

Kaj Gravesen ringede til politiet med det samme, og politiet tilkaldte en dyrlæge, der kunne aflive den hårdt sårede schäferhund. Ifølge politiet gik der 40 minutter fra hunden blev stukket til dyrlægen fik hunden aflivet.

Tønder Politi bekræfter den uautoriserede aflivning, og den tidligere hundeejer kan forvente at blive tiltalt efter §28 i dyreværnsloven. Straffen for overtrædelse af dén paragraf er bøde, hæfte eller fængsel i op til 1 år.

Videre til Rigsadvokaten

Samtidig er sagen sendt videre til Rigsadvokaten, fordi mishandlingen kan medføre at manden mister retten til at holde hund  Det oplyser konstitueret vicepolitimester i Tønder, Helle Just til DR Syd.

Ifølge naboen kan aflivningen delvis have fundet sted ved hjælp af en hammer, men det kan politiet ikke i første omgang bekræfte. Derfor skal hunden formentlig undersøges nærmere for helt præcist at fastslå hvordan ejeren forsøgte at aflive den.

Försökte avliva sin hund - med filékniv

I raseri började mannen avliva sin hund – med en filékniv.
Schäfern stympades så svårt att läkare tvingades döda den.
En granne hade hört den blodiga hunden yla av smärta under slakten.

En grillfest i Danmark urartade i tragisk slakt. När partyvärdens schäfer bet en liten flicka tappade ägaren fullkomligt besinningen – och attackerade sin hund med en filékniv.
  – Han löpte amok. Han kallade på hunden, sen hörde vi den börja yla och skrika, säger grannen Kaj Gravesen som tvingades höra de fruktansvärda ljuden från andra sidan häcken.
Kaj ringde polisen som dök upp efter 40 minuter, uppger DR Syd. Under tiden låg den svårt sårade hunden och väntade på sin egen död. Polis tillkallade omedelbart en djurläkare och schäfern avlivades.
Händelsen inträffade i Skaerbaek på Jylland.
Mannen riskerar nu åtal och fängelse för sitt djurplågeri. Därutöver kan han mista rätten att få ha hund. Enligt vittnen ska han också ha slagit schäfern med en hammare, vilket polisen inte kan bekräfta.

Mannen åtalad för djurplågeri - riskerar fängelse

Mishandling af Dyr

26. Juli 2006

Aflivning var grov dyremishandling

 

En mands forsøg på at aflive sin hund i Skærbæk på den sønderjyske vestkyst var grov dyremishandling. Det vurderer en dyrlæge efter obduktion af hunden, oplyser politiet.

Det var naboen der slog alarm til politiet, da han tidligere på måneden overværede naboens aflivningsforsøg.
Under en grillfest kom hunden fri og bed en pige. Det fik hundeejeren til at forsøge at aflive hunden med en filetkniv, men aflivningen mislykkedes. Hunden angreb i stedet ejeren, og begge tumlede blødende om i husets carport.  En tilkaldt dyrlæge tog livet af den stærkt medtagne hund, der efter stik med filetkniven var ved at forbløde. Med dyrlægens erklæring i hånden vil politiet nu rejse tiltale mod hundeejeren for overtrædelse af dyreværnsloven og forsøge at få ham frakendt retten til at holde hund.

 

Hvis det at blive frakendt retten til at holde hund, er straffen, hører alt op! Hvorfor slipper han så let?

En kæmpe bøde eller fængsel var vel ikke for meget for den slags svineri! (Red.)

Overfald på hund gav betinget fængsel

(31. oktober 2006)

 

En 43-årig hundeejer er ved retten i Tønder idømt 10 dages betinget fængsel og en tillægsbøde på 2.500 kroner for dyremishandling, skriver JydskeVestkystens netavis, jv.dk.

Manden blev i sommer landskendt, da han i galskab forsøgte at dræbe sin schæferhund med en køkkenkniv.
Det skete under en grillfest i Skærbæk umiddelbart efter, at hunden havde bidt en lille pige.

Hvad helvede ! !  Er betinget fængsel en straf for ovenstående svineri?

Hundehvalp fik ørerne klippet af (16.december 2006)

 

En 17-årig mand fra Brønderslev blev i går sigtet for dyremishandling, efter at politiet fik et anonymt tip om, at han havde klippet ørerne af sin hundehvalp af racen American Staffordshire terrier - en såkaldt Amstaff hund.

Hunden har kun er godt en centimeter tilbage af hvert øre, og politiet har mistanke om, at mishandlingen er sket med en grov køkkensaks.

- Det er en sag, vi betragter med største væmmelse og afsky, siger stationsleder fra Brønderslev Politi, Henrik Poulsen.

Han var torsdag selv ude at hente hunden hos den 17-åriges familie og køre den til dyrehospitalet. Her blev hunden undersøgt af kredsdyrlægen, som ifølge politiet konstaterede, at der var sket en meget grov og smertefuld mishandling af hundehvalpen.

Den 17-årige var i går til afhøring på politistationen, hvor han erkendte mishandlingen.

Han forklarede dog, at det ikke er ham selv, der har klippet ørerne af hunden, men har betalt en anden mand for at føre saksen.

Den 17-årige har forklaret til politiet, at han har købt sin hund over internettet, da den var kun syv uger gammel. Det var også over internettet, at han annoncerede efter en, der ville ørekupere hans hund.

Stationsleder Henrik Poulsen fortæller, at der måske er flere sigtelser på vej mod den 17-årige. Men indtil videre risikerer han i hvert fald op til et års fængsel for mishandlingen.

Efter undersøgelsen på dyrehospitalet er hundehvalpen blevet bragt tilbage til sin ejer. Politiet vil lade det være op til domstolen at tage stilling til, om hunden skal have et nyt hjem.

 

Klip dog ørerne af den 17-årige, og ikke mere om den sag! (Red)

7. november 2007

Dyreklinik anmelder hundeejer for ørekupering i udlandet.

Hurra!!! Det er det bedste jeg har hørt længe.  - Godt gået Dyreklinik!

I Danmark findes der love om alt - men ingen til at håndhæve dem!
In Denmark there are a law for everything - but no one to maintain the low!

Send venligst denne side til dine venner

Click here to send this page to a friend!

Visitors online:  

Free counter and web stats

Copyright © 2010 Bent Bay